AllStars Theater

Presenteert
za 8 jun en zo 9 jun
8 jun
en
9 jun

Allstars Theater is dé theaterschool in Heerenveen. Op 8 en 9 juni presenteren verschillende groepen hun voorstelling.

Zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni trappen de Superstars groepen af met de voorstelling ‘Welkom bij de geschiedenis van het theater’ waarin ze het publiek op komische wijze meenemen in het ontstaan en de ontwikkeling van theater. De Superstars leerlingen (12-14 jaar) hebben hieraan gewerkt met Mirte Broers.

Op deze avond staat ook de voorstelling ‘Who’s lying’ gepland. Een voorstelling over een show die een kruising is tussen ‘Wie is de mol’, ‘de verraders’ en ‘Squid game’. Het verhaal en de personages werden bedacht door de superstars (14-16 jaar) zelf.

Zondag 9 juni

Op zondagmiddag 9 juni kunt u kijken naar ‘de Heksen’, een eigen bewerking van het beroemde verhaal van Roald Dahl en met medewerking van de musicalklas van DansHIER! 

De groep Superstars Plus (16-18 jaar) heeft de voorstelling grotendeels zelf geschreven en geregisseerd. 

En tot slot de voorstelling ‘As you like it’, een moderne bewerking van dit klassieke stuk van Shakespeare, gespeeld door de volwassen cursisten onder regie van Catrien v.d. Molen. De broers Hertog Jan en Hertog Hans zijn elkaar niet bepaald goedgezind. Hertog Hans heeft zijn broer verbannen en die zit thans op een zelf gefabriceerde camping in de Ardennen.