Informatie over de kaartverkoop

Via onze website

Koop ALTIJD kaarten bij het theater waar de voorstelling plaatsvindt! Er zijn enkele malafide websites die óók tickets, aanbieden, maar tegen veel hogere tarieven dan de prijs die je bij het theater zelf betaalt. 

24/7 reserveren

Online reserveren kan 24/7 via onze website. Je kunt online direct kaarten kopen of reserveren via het ‘winkelmandje’. Online kopen kan met betaalmogelijkheid iDEAL en/of PODIUM Cadeaukaart. Voor het toesturen van via iDEAL betaalde kaarten betaal je € 4,- verzendkosten. TIP: reserveer in dat geval al je kaarten in één keer. Je betaalt dan eenmalig de verzendkosten.

E-tickets

Je kunt ook kiezen voor E-Tickets. In dat geval krijg je direct nadat je bestelling is betaald en afgerond de ticket(s) als bijlage bij de bevestigingsmail toegestuurd. Bij deze keuze betaal je geen verzendkosten. De geprinte barcode is uw toegangsbewijs.

Aan de kassa

De kassa is iedere dinsdag t/m vrijdag geopend van 14:00 tot 17:00 uur. En vanaf drie uur vóór de voorstelling, tot aanvang van de voorstelling. Gereserveerde kaarten moeten in elk geval een half uur voor aanvang zijn afgehaald en betaald. Niet afgehaalde en wel gereserveerde kaarten worden in rekening gebracht.

Telefonisch reserveren is mogelijk, tijdens kassa-uren, via (0513) 61 94 94.

Tegoedbonnen/vouchers

Je kunt er ook voor kiezen om je kaarten later aan de kassa te betalen bij het afhalen. Ben je in het bezit van een voucher (een Posthuis Theater tegoedbon), dan geldt die ook als betaalmiddel. Als je bij bestelling via internet wilt betalen met een theater- of een tegoedbon, dan kun je deze verzilveren bij de kassa op de dag van de voorstelling. Theater & Concertbonnen zijn onbeperkt geldig. De eigen Posthuis Theater tegoedbon is beperkt geldig, variërend van een jaar (de gewone tegoedbon), tot drie jaar (speciale voucher).

Seizoenbrochure

De seizoenbrochure wordt vanaf 23 mei verspreid en is vanaf dan ook af te halen in het theater. 

Kinderen

De vermelde kindprijs geldt voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen tot 12 jaar hebben alleen toegang als zij begeleid worden door een volwassene.

Verhinderd

Als je door omstandigheden verhinderd bent, mag je jouw toegangskaarten ruilen voor een andere voorstelling of een tegoedbon (geldig tot een jaar na uitgifte). Dat kan tot uiterlijk één dag voor de voorstelling. De kosten hiervoor zijn € 2,- per kaartje. Op de dag van de voorstelling ruilen wij géén kaarten meer om.

Kaarten kwijt

Bent je jouw toegangskaarten kwijtgeraakt, dan kun je bij de kassa kopiekaarten aanvragen. De kosten hiervoor zijn € 1,50 per kaartje.