Toegankelijkheid

Jeugd

Voor de allerkleinste bezoekers beschikt het Posthuis Theater over een aantal stoelverhogingen. Deze staan achter in de zaal.
Indien er sprake is van een speciale kindprijs, geldt die kindprijs voor kinderen t/m 12 jaar.
Bij een avondvoorstelling dient jeugd t/m 15 jaar begeleid te worden door tenminste een betalende volwassene. Bij familievoorstellingen overdag geldt deze regel voor kinderen t/m 12 jaar.

Rolstoelvoorziening

Het Posthuis Theater is op de begane grond toegankelijk voor rolstoelgebruikers, daar bevindt zich ook het invalidentoilet. Bij het theater zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden. Wanneer je gebruik wilt maken van een van de rolstoelplaatsen in de zaal, kun je dat aangeven bij de kassa van het theater of telefonisch (0513-619494) doorgeven. Het is helaas niet mogelijk om via de website rolstoelplaatsen te reserveren.

Reserveer een rolstoelplek

Slechthorenden

De theaterzaal beschikt over een infraroodsysteem voor slechthorenden. Dit systeem werkt voor slechthorenden met of zonder gehoorapparaat. Bij gebruik van de hoofdtelefoon kun je de voorstelling vanaf alle plaatsen in de zaal goed volgen. Je kunt de draadloze hoofdtelefoon gratis lenen bij de kassa.