Jeugd

Voor de allerkleinste bezoekers beschikt het Posthuis Theater over een aantal stoelverhogingen. Deze staan achter in de zaal.
Indien er sprake is van een speciale kindprijs, geldt die kindprijs voor kinderen t/m 12 jaar.
Bij een avondvoorstelling dient jeugd t/m 15 jaar begeleid te worden door tenminste een betalende volwassene. Bij familievoorstellingen overdag geldt deze regel voor kinderen t/m 12 jaar.

Rolstoelvoorziening

Het Posthuis Theater is op de begane grond toegankelijk voor rolstoelgebruikers, daar bevindt zich ook het invalidentoilet. Bij het theater zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden. Wanneer u gebruik wilt maken van een van de rolstoelplaatsen in de zaal dan kunt u dat aangeven bij de kassa van het theater of telefonisch (0513-619494) doorgeven. Het is helaas niet mogelijk om via de website rolstoelplaatsen te reserveren.

Reserveer een rolstoelplek

Slechthorenden

De theaterzaal beschikt over een infraroodsysteem voor slechthorenden. Dit systeem werkt voor slechthorenden met of zonder gehoorapparaat. Bij gebruik van de hoofdtelefoon kunt u de voorstelling vanaf alle plaatsen in de zaal goed volgen. U kunt de draadloze hoofdtelefoon gratis lenen bij de kassa.

Komt het Zien!

Is theater leuk als je een visuele beperking hebt? Jazeker! Bij enkele voorstellingen is een blindentolk van Komt het Zien! aanwezig. Een blindentolk beschrijft exact wat er allemaal op het toneel gebeurt. De tolk doet als het ware live verslag. Kijk voor meer informatie op www.komthetzien.nl.

Vier het Leven

Ben je op een leeftijd dat het lastiger of minder leuk wordt om (alleen) naar het theater te gaan? Dan maken wij het samen met stichting Vier het Leven mogelijk om van voorstellingen of concerten onbezorgd te blijven genieten. Elke 3 maanden ontvangen belangstellenden een uitnodiging en een programma met een gevarieerd aanbod aan voorstellingen.  
 
Wat kunt u verwachten? 
U wordt van huis opgehaald door een gastvrouw/heer van Vier het Leven en in het theater verwelkomd met koffie of thee. Samen met anderen geniet u van de voorstelling, in de pauze of na de voorstelling staat een drankje voor u klaar en uw gastvrouw/-heer brengt u na afloop weer veilig thuis. Wilt u meer informatie? Kijk op www.4hetleven.nl of bel naar: 035 - 524 51 56.