Arrangementen

Groepsarrangement

Bezoekt u één van de voorstellingen met zakenrelaties, collega’s, vrienden of familie en wilt u deze avond uniek maken? Wij denken graag met u mee en stellen arrangementen op maat samen voor groepen vanaf 15 personen. 

Reserveer nu een groepsarrangement

VIP-arrangement

Uw avondje uit helemaal compleet maken? Laat u lekker verwennen met het VIP-arrangement. Vooraf wordt u, aan de speciaal voor u gereserveerde tafel in de Jachtweide, ontvangen met koffie, thee en een heerlijke gebakspunt van Echte Bakker Lenes. In de pauze krijgt u (mits het niet uitverkocht is uw drankjes geserveerd aan tafel) Na afloop sluit u de avond af in de Jachtweide, onder het genot van twee drankjes en een heerlijke bitterbal.

Wij bieden dit arrangement aan voor € 12,50 p.p.

Reserveer nu een VIP-arrangement

Ontvangstarrangement

Vooraf wordt u, aan de speciaal voor u gereserveerde tafel in de Jachtweide, ontvangen met koffie, thee en een heerlijke gebakspunt van Echte Bakker Lenes.

Wij bieden dit arrangement aan voor € 5,- p.p.

Reserveer nu een ontvangstarrangement

Naborrelarrangement

Wilt u na de voorstelling nog even gezellig napraten en borrelen? Dan maakt u uw avondje uit met het na borrel arrangement helemaal compleet. Na afloop is er een tafeltje voor u gereserveerd in de Jachtweide, waar u nog twee drankjes per persoon en een heerlijke bittergarnituur kunt nuttigen, met bediening aan tafel.

Wij bieden u dit arrangement aan voor € 8,50 p.p.

Reserveer nu een naborrelarrangement

*De theaterarrangement prijzen zijn exclusief de entree van de voorstelling en alleen mogelijk op basis van reservering minimaal twee dagen van tevoren.

Meer informatie

Voor vragen of reservering van een arrangement kunt u ook mailen naar marissa@posthuistheater.nl