Het mysterie van Winterswâld

Familiemusical 2024
10e editie!
wo 18 dec - vr 27 dec
wo 18 dec
-
vr 27 dec

De tiende familiemusical tijdens de feestdagen!

OVER DE VOORSTELLING

Ah, Winterswâld....waar het 365 dagen per jaar sneeuwt en je het hele jaar door terecht kunt voor sneeuwpoppen, sneeuwschuiven, het Sneeuwbal en andere sneeuwfeestelijkheden! Waar iedere avond opnieuw de Kerstboom wordt aangestoken voor de enthousiaste wintergasten. Wie zou daar niet naartoe willen?

Kleine Rien in ieder geval wel. Die had, net als jij, nog nooit van Winterswâld gehoord. Dan vindt hij dat boek bij beppe op zolder ‘Het mysterie van Winterswâld’. Beppe is daar helemaal niet blij mee want voor haar was dat boek dicht. Maar Rien vertrekt naar Winterswâld om het mysterie op te lossen. En wij blijven hier niet kwakkelen, wij gaan mee!

De voorstelling op vrijdag 27 december is inclusief blindentolk en meet & feel inleiding. Meer informatie over Komt het Zien! vind je hier.

TIENDE EDITIE!

In 2024 vieren het Posthuis Theater, Feanomenaal en Studio EHP een tweede lustrum met de 10e familievoorstelling tijdens de feestdagen. Een spannend hoogtepunt!

Wat ooit begon als een eenmalige unieke Heerenveense bewerking van ‘A Christmas Carol’ door Rients Gratama, is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend fenomeen, met artiesten als Freark Smink, Maaike Schuurmans, Syb van der Ploeg, Elske DeWall en nog veel meer. Onder leiding van theatermaker Evert Haagsma is er dit jaar weer een vrolijk, muzikaal en winters avontuur voor de hele familie.

365 dagen per jaar sneeuw in Winterswâld!

Familiemusical Heerenveen

Credits

Het creatieve team bestaat onder andere uit producent en artistiek leider Evert Haagsma, scriptschrijver Peter Sijbenga, regisseur Theun Plantinga, danscoach Marion Nagelhout, muzikaal leider Dennis Dronkers, grime&styling Gepke Tuinstra en productieassistent Nynke van der Meer.

Kijk voor meer informatie, nieuwstjes en een kijkje achter de schermen op Facebook of Instagram van @FamiliemusicalHeerenveen.