De een maakt ieder jaar een lijstje, de ander gruwelt al bij het idee. Maar laten we eerlijk zijn, goede voornemens lijken toch een beetje bij het nieuwe jaar te horen. En wat blijkt? Waar voorheen slechts 3 op de 10 mensen zich aan goede voornemens waagden, heeft nu bijna de helft (46%) resoluties voor het komende jaar. Heb jij nog geen nieuwjaar resoluties of wil je jouw lijstje uitbreiden? Wij zetten graag een paar voornemens voor je op een rijtje:

Meer bijzondere momenten met de (klein)kinderen
Het jaar is al druk genoeg, waardoor het soms lastig is om speciale momenten met de kleintjes te creëren. Gelukkig staat op 25 februari ons PeuterKleuterFestival op de agenda. Een evenement speciaal voor de allerkleinste theaterliefhebbers. Verken samen met je (klein)kinderen de gratis oerwoudspeeltuin, zing uit volle borst mee met Dirk Scheele of duik in de onderwaterwereld van de kleine zeemeermin.

Meer bewegen
Wie zegt dat je naar de sportschool moet voor meer beweging? Het theater biedt hier ook een geweldige oplossing! Als je staat te swingen bij Her Majesty, De Kift of Eric Vloeimans, vliegen de kilo’s er zo af! En wist je dat een van onze cabaretvoorstellingen ook een geweldige work-out is? Lachen is namelijk een geweldige oefening voor de buikspieren 😉

Kennis verbreden
‘Je bent nooit uitgeleerd,’ zo luidt het bekende gezegde. Gelukkig bieden verschillende theatervoorstellingen daarvoor de perfecte gelegenheid. Als je op zoek bent naar een leven met meer voldoening en geluksmomenten, dan is Kemp & Stek echt iets voor jou. Diederik Jekel staat klaar met 'Eerste Hulp bij Moeilijke Onderwerpen' en in Boys won't be boys doorbreken we vooroordelen en stereotypen door diverse verhalen met elkaar te delen.

Wil je graag je culturele kennis verbreden? Dan mag je Yamato niet missen. Tijdens deze voorstelling ervaar je nieuwe sensaties door Taiko-geluiden die nog nooit eerder zijn gehoord. En wat dacht je van Happy in Holland? Dochter Happy doorbreekt het stilzwijgen. Wie was haar moeder eigenlijk? Wat waren haar levensdoelen? Wie zou haar ideale dochter zijn geweest?

Vaker afspreken met vriendinnen
Een speciale avond voor jou en je vriendinnen, want laten we eerlijk zijn, we zien elkaar niet zo vaak als we zouden willen. Gelukkig hebben wij de perfecte voorstellingen voor jullie ladies night. Een avond vol humor, avontuur en - eerlijk is eerlijk - soms ook wat moodswings? Dan moet je absoluut bij 'TOP Vrouwen' zijn. Of geniet van de voorstelling van Tjitske Reidinga: een heerlijke avond in het theater die je iets biedt, zoals het gevoel van verbondenheid bijvoorbeeld.

Ben jij helemaal geïnspireerd geraakt? Meer informatie en kaartverkoop vind je op onze website. Laten we er samen een bruisend theaterjaar van maken!

 

Kemp & Stek

Geluk, wat een gedoe!

5 jun 20:15