Over Het Danspaleis

Na een geslaagde eerste editie van Het Danspaleis, brengen we dit unieke concept opnieuw terug naar Heerenveen. En ditmaal 3 keer! Wederom vindt dit dansfestijn plaats in het Posthuis Theater.

Maar wat is Het Danspaleis eigenlijk? Dit is een ouderwets gezellig dansfeest voor ouderen en iedereen die van swingen houdt. De PlatenDraaier trekt klassiekers uit de koffer van de sterren van weleer, zoals: Johnny Hoes, Louis Prima, Lieve Hugo en Doris Day. Van meezinger tot tranentrekker, van merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock-‘n-roll. 

Muziek speelt een cruciale rol tijdens deze dansmiddag, omdat het mensen weer in contact brengt met hun levensenergie en jeugdigheid. Dans en muziek zijn niet alleen geweldige middelen om mensen bij elkaar te brengen en ouderen in beweging te krijgen, maar het overstijgt ook leeftijd en cultuur, aldus creatief directeur Suna Duijf.

Reacties van bezoekers

"Ik wil iedereen heel graag bedanken voor de fantastisch, mooie, vrolijke en gezellige middag die wij bij u hebben beleefd. Lang geleden dat mijn man en ik zoveel plezier hebben gehad. Heel veel dank !"

"Mijn moeder (91) en schoonmoeder (88) hebben genoten van het Dans Paleis. Dank jullie wel voor het organiseren hiervan."

"Goede avond, even een bedankje aan alle mensen van de organisatie voor de ontzettend leuke middag met het Danspaleis! We hebben genoten van de muziek en alles eromheen, de ontvangst met advocaat met slagroom, hapjes enzovoort. Heerlijk hoor en voor herhaling vatbaar!"

"Heb genoten van deze dansmiddag. Bedankt voor de organisatie. Hoop, dat er nog meer dansmiddagen komen. Liefst iedere maand."

Het Danspaleis

Een ouderwets gezellige dansmiddag

Een initiatief van Feanomenaal
22 mei - 13 nov