Vergaderen in het culturele hart van Heerenveen

Het Posthuis Theater beschikt over vijf authentieke, inspirerende vergaderzalen. De Jachtweide, Sociëteitszaal, de Logekamer, de Zolderkamer en het Kwartet. De zalen kunnen worden ingedeeld naar jouw wens. Bij het huren van één van deze zalen, kun je gratis gebruik maken van een scherm, beamer en flipover. 

Jachtweide

Op de begane grond van het Posthuis Theater bevindt zich de Jachtweide. Een authentieke, sfeervolle, zaal. In de Jachtweide is ruimte voor 80 personen als het gaat om een theatervoorstelling. De zaal is zeer geschikt voor recepties, vergaderingen, lezingen en/of presentaties. De Jachtweide is voorzien van een vlakke (parket) vloer en kan in verschillende opstellingen klaargezet worden. 

Klik hier voor meer informatie.

Sociëteitszaal

Op de bovenverdieping van het Posthuis Theater vindt je de Sociëteitszaal. Deze zaal is uitermate geschikt voor zakelijke aangelegenheden zoals trainingen of vergaderingen. In deze ruimte is er plek voor 50 personen (als het gaat om een theatervoorstelling). In vergaderopstelling is er in deze ruimte plaats voor ± 30 personen. De zaal kan in verschillende opstellingen klaargezet worden en is voorzien van een vlakke (met vloerbedekking bekleden) vloer. Er is geen lift aanwezig.

Klik hier voor meer informatie.

Logekamer

Op de eerste verdieping bevindt zich ook de Logekamer. Deze kamer is zeer geschikt voor het houden van vergaderingen en/of workshops in kleinere groepen. De zaal is ingericht in vergaderopstelling en heeft ruimte voor maximaal 15 personen. Er is geen lift aanwezig.

Klik hier voor meer informatie

Zolderkamer

Sinds begin 2019 beschikt het theater over een nieuwe vergaderruimte, de Zolderkamer. Deze is gelegen op de tweede verdieping en is te huren voor vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten tot 12 personen. Er is geen lift aanwezig.

Klik hier voor meer informatie.

Het Kwartet

Op de eerste verdieping bevindt zich ook Het Kwartet. Een kleine, sfeervolle overlegkamer voor maximaal 4 personen. Deze kamer is zeer geschikt voor kleine overleggen, coaching-, en mediationgesprekken en één op één gesprekken. 

Klik hier voor meer informatie. 

Reserveer nu een zaal of vraag vrijblijvend een offerte aan