Heerlijk genieten in het theater met familie, vrienden en/of collega's

Groepsarrangementen

Bezoek je één van de voorstellingen met zakenrelaties, collega’s, vrienden of familie en wil je het avondje uit uniek maken? Wij denken graag met je mee en stellen arrangementen op maat samen voor groepen vanaf 15 personen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Reserveer nu een groepsarrangement

 

Theaterarrangementen

VIP-arrangement

Jouw avondje uit helemaal compleet maken? Laat je lekker verwennen met het VIP-arrangement. Vooraf wordt je, aan de speciaal voor jou gereserveerde tafel in de Jachtweide, ontvangen met koffie, thee en een heerlijke gebakspunt van Echte Bakker Lenes. In de pauze krijgt je (mits het niet uitverkocht is jouw drankjes geserveerd aan tafel) Na afloop sluit je de avond af in de Jachtweide, onder het genot van twee drankjes en een heerlijke bitterbal.
Wij bieden dit arrangement aan voor € 12,50 p.p.

Reserveer nu een VIP-arrangement

 

Externe arrangementen

Proeverij Diner bij Ferron

Ervaar voorafgaand aan de voorstelling één van onze proeverijen van verschillende mediterrane gerechtjes met 1 gratis drankje naar keuze. Beleef de typische zuidelijke gastvrijheid en de zoetheid van het genieten bij Ferron (il dolce far niente). Ferron vind je in hartje centrum van Heerenveen aan de Lindegracht 21.

Distrini Saluti

Het arrangement wordt aangeboden voor € 22,50 p.p. Voor het doorgeven van allergieën, verzoeken en/of dieetwensen kunt u contact opnemen met Ferron.

Reserveer nu een proeverij diner bij Ferron

 

*De theaterarrangement en de externe arrangement prijzen zijn exclusief de entree van de voorstelling en alleen mogelijk op basis van reservering minimaal één week van tevoren