Arrangementen

Groepsarrangement

Bezoekt u één van de voorstellingen met zakenrelaties, collega’s, vrienden of familie en wilt u deze avond uniek maken? Wij denken graag met u mee en stellen arrangementen op maat samen voor groepen vanaf 15 personen. 

Reserveer nu een groepsarrangement

VIP-arrangement

Uw avondje uit helemaal compleet maken? Laat u lekker verwennen met het VIP-arrangement. Vooraf wordt u, aan de speciaal voor u gereserveerde tafel in de Jachtweide, ontvangen met koffie, thee en een heerlijke gebakspunt van Echte Bakker Lenes. In de pauze krijgt u (mits het niet uitverkocht is uw drankjes geserveerd aan tafel) Na afloop sluit u de avond af in de Jachtweide, onder het genot van twee drankjes en een heerlijke bitterbal.

Wij bieden dit arrangement aan voor € 12,50 p.p.

Reserveer nu een VIP-arrangement

Ontvangstarrangement

Vooraf wordt u, aan de speciaal voor u gereserveerde tafel in de Jachtweide, ontvangen met koffie, thee en een heerlijke gebakspunt van Echte Bakker Lenes.

Wij bieden dit arrangement aan voor € 5,- p.p.

Reserveer nu een ontvangstarrangement

Naborrelarrangement

Wilt u na de voorstelling nog even gezellig napraten en borrelen? Dan maakt u uw avondje uit met het na borrel arrangement helemaal compleet. Na afloop is er een tafeltje voor u gereserveerd in de Jachtweide, waar u nog twee drankjes per persoon en een heerlijke bittergarnituur kunt nuttigen, met bediening aan tafel.

Wij bieden u dit arrangement aan voor € 8,50 p.p.

Reserveer nu een naborrelarrangement

*De theaterarrangement prijzen zijn exclusief de entree van de voorstelling en alleen mogelijk op basis van reservering minimaal twee dagen van tevoren.

Meer informatie