Met de feestdagen in aantocht komt niet alleen de gezelligheid, maar ook de drukte weer om de hoek kijken. Last-minute boodschappen, het voorbereiden van een feestelijke maaltijd en het vinden van het perfecte cadeau kunnen een behoorlijke uitdaging vormen. Om het cadeaudilemma te verlichten, hebben we een lijst samengesteld. Ontdek onze selectie van voorstellingen die je met je dierbaren kunt delen.

3JS - Acoustic Christmas
08 december 2023 

Mensen die ‘Acoustic Christmas’ van de 3JS weleens bezocht hebben, kunnen alleen maar beamen dat na het zien van deze show de kerstperiode pas echt kan beginnen. 3JS aangevuld met piano, bas en viool geven een sfeervolle akoestische draai aan de meest uiteenlopende kerstnummers van de afgelopen honderd jaar. Sluit het jaar met een goed gevoel af en kom naar de ‘Acoustic Christmas’.

Op verhaal: Dahl-Diner (reprise)
15 december 2023 

Roald Dahl schreef niet alleen de mooiste verhalen, maar ook een kookboek met heerlijke gerechten. Die twee komen samen in het Dahldiner. Tussen de gangen door worden zijn meest bizarre, spannende en grappige verhalen voor volwassenen verteld. Of komen tussen de verhalen door de smakelijkste gerechten van Dahl voorbij? Hoe dan ook, het wordt genieten.

Opskør in Herreturv
20, 22, 23 & 29 december 2023

In de kerstvoorstelling Opskør in Herreturv nemen wij je mee naar Snorremark, dat land in het Hoge Noorden,bekend om zijn hoge bergen, lage pony’s, geurige stokvis en röde pømpeblæden. We vertellen je ook over SC Herreturv FC: een gezellige provinciale voetbalclub die zelden degradeert of promoveert, maar die zich ineens mag verheugen op buitenlandse belangstelling... met alle gevolgen van dien. Natuurlijk maken we ook kennis met Herre, die ervan droomt mascotte te worden en met Attje, die absoluut niet op voetbal wil. Dit tot groot verdriet van haar moeder, de voorzitster van de voetbalclub.

Christmas with Anúna - A Whisper of Paradise
21 december 2023

Anúna brengt koormuziek van het hoogste niveau, een klanktapijt van loepzuivere engelenzang, ritmische songs en meditatieve gregoriaanse liederen, waarbij de zangers en zangeressen nadrukkelijk het contact met hun publiek zoeken. Voor het rijkgeschakeerde repertoire put Anúna inspiratie uit religieuze bronnen en oude volksverhalen. Samen met prachtige kostuums en flakkerend kaarslicht levert dit een betoverend kerstconcert op, met klassiekers als ‘Silent Night’, ‘Away In A Manger’ en andere sfeervolle liederen.

2000 Unplugged - Top 2000 Theaterconcert
05 januari 2024

De muzikanten van 2000 UNPLUGGED dompelen je onder in de sfeer van de MTV Unplugged Sessions en de Top 2000, de lijst met de mooiste en beste nummers ooit gemaakt. Geniet van Engelstalige songs en Nederlandstalige liedjes, van grote hits, meezingers en verrassende muzikale uitvoeringen. Van Nirvana tot De Dijk, van Elvis tot Prince, van Danny Vera tot U2 en van de Eagles tot Coldplay. Daarnaast kom je meer te weten over Top 2000-artiesten, de verhalen achter hun liedjes en over hun noteringen in de lijst der lijsten.

Amilia - Cirque Acrobatique
06 & 07 januari 2024

Als jij Holland's got Talent 2023 volgt, dan heb je ze al voorbij zien komen: Amilia showteam. Met hun bijzonder jungle-act ontvingen ze de golden buzzer. In 2024 komen ze naar het theater. In de voorstelling is Amilia op bezoek bij haar oma en brengt ze wat oude boeken voor haar naar de zolder, een plek waar ze eigenlijk nog nooit is geweest. Op de geheimzinnige zolder vindt ze een kist met mysterieuze spulletjes die haast tot leven lijken te komen. Vol verbazing valt ze van de ene in de andere belevenis, en neemt ze de toeschouwer mee op een reis door haar fantasie waar de grenzen tussen illusie en werkelijkheid vervagen.

Of geef een van onze andere voorstellingen cadeau. Op onze website vindt je uitgebreide informatie over deze voorstellingen.


Wij wensen je fijne voorstellingen in ons theater toe.