Op 1 maart is het: Nationale Complimentendag! Een dag gewijd aan het uiten van waardering naar de mensen om ons heen. Het geven van een complimentje is eenvoudig, maar heeft een enorme impact. Het laat anderen zich gewaardeerd voelen. Daarom willen we graag beginnen met een compliment: bedankt voor je steun en aanwezigheid! Dit betekent erg veel voor ons.

Binnenkort staan er 2 voorstellingen in het theater die zich inzetten voor anderen zodat zij zich gewaardeerd voelen. Daarom willen we hen graag in de spotlights zetten.

Boys won't be Boys

Mensen gewaardeerd laten voelen kan op meerdere manieren. De 5 Friese theaters doen dit niet door middel van een compliment, maar door het bieden van een podium. Zo staat 'Boys won't be Boys' op 28 maart op het podium. Deze voorstelling geeft persoonlijke en eerlijke verhalen over mannelijkheid een podium, en benadrukt het belang van respect en diversiteit.

Bij Boys Won't Be Boys vieren we de verscheidenheid aan mannelijke identiteiten en doorbreken we vooroordelen en stereotypen. De keuze om deze productie naar Friesland te halen, weerspiegelt onze aandacht voor diversiteit en inclusie. 

Speakers Corner

De Lions Heerenveen zetten zich ook in voor anderen. Dit doen ze door middel van een Speakers Corners. Deze editie met Gertjan Verbeek, Jan de Jonge en Jan Schulting onder leiding van Ferdinand de Jong. De opbrengst van deze boeiende avond gaat naar een nieuw initiatief in Heerenveen, de Vondelingenkamer. 

Laat je inspireren terwijl je geniet van een avond vol voetbalpassie en waardevolle inzichten, en draag tegelijkertijd bij aan een goed en nobel doel.