Andreas Hanning

Cat Stevens Tribute show

Starring Patrick Snow
do 26 sep 20:00
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
do 26 sep
20:00
Kaarten

Over de voorstelling

"Ik sluit mijn ogen en opeens staat daar Cat Stevens op het podium" - zo hoor je het van enthousiaste toeschouwers van de "Cat Stevens Tribute Show" met zanger Patrick Snow. Duizenden fans van Stevens, die met zijn superhits zoals "Wild World", "Morning Has Broken" en "Peace Train" tot op de dag van vandaag onvergetelijk is, vieren de muziek van het icoon wanneer Snow en zijn uitstekende muzikanten deze naar de concertzalen van Europa brengen.

De jonge zanger, die inmiddels als de bekendste en succesvolste Cat Stevens-vertolker ter wereld geldt, slaagt erin het publiek met maximale vocale authenticiteit en veel muzikaal gevoel te betoveren en zo op unieke wijze terug te brengen naar de jaren zeventig. Het zijn magische momenten die op het podium ontstaan, in een sensationele gelijkenis met het origineel.

"Cat Stevens heeft mijn hart veroverd sinds ik hem samen met Ronan Keating zijn prachtige lied 'Father And Son' hoorde zingen. Tot op de dag van vandaag is dat een van de liedjes van mijn leven," vertelt Patrick Snow, wiens diepe respect en liefde voor Stevens duidelijk te voelen is tijdens zijn concerten.