Paulina Matusiak

Meneer Monster

De waanzinnige boomhut van 13 verdieping (5+)
za 28 sep 15:00
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
za 28 sep
15:00
Kaarten

Winnaar Zapp Theaterprijs 2018 & Zilveren Krekel 2018

OVER DE VOORSTELLING

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De Waanzinnige Boomhut is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Dit seizoen zet Meneer Monster samen met het Australische CDP Theatre Producers zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater gecombineerd met visuele comedy voor de hele familie dat bulkt van de energie en spelplezier. Met De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een Zilveren Krekel.

UIT DE RECENSIES

Theaterkrant ★★★★
"Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit"

Credits

Spel: Christiaan Bloem, Olaf van de Ven, Chris Koopman, Regie: Liesel Badorrek, Tekst: Richard Tulloch, Edward van de Vendel, Origineel Decor en Kostuums: Mark Thompson, Decor en Kostuums: Jan Willem van der Schoot, Jantien Roozenburg, Geluidsontwerp: Chris Koopman, Lichtontwerp: Bart van den Heuvel, Techniek: Marco Koppers en Max Auer