Elze van den Akker / Studio EHP

Opskør in Herreturv

Familievoorstelling tijdens de feestdagen 7+
wo 20 dec - vr 29 dec
20 dec
-
29 dec

Over de voorstelling

In de kerstvoorstelling Opskør in Herreturv nemen wij je mee naar Snorremark, dat land in het Hoge Noorden,bekend om zijn hoge bergen, lage pony’s, geurige stokvis en röde pømpeblæden. We vertellen je ook over SC Herreturv FC: een gezellige provinciale voetbalclub die zelden degradeert of promoveert, maar die zich ineens mag verheugen op buitenlandse belangstelling... met alle gevolgen van dien. Natuurlijk maken we ook kennis met Herre, die ervan droomt mascotte te worden en met Attje, die absoluut niet op voetbal wil. Dit tot groot verdriet van haar moeder, de voorzitster van de voetbalclub. Kortom, genoeg aanleiding om tijdens de koude winterdagen eens goed in het sport-culturele leven van Snorremark te duiken.

Opskør in Herreturv is een vrolijke kerstmusical van Feanomenaal, de samenwerkende culturele partners in Heerenveen. Met onder andere de Friese acteurs Theun Plantinga, Inez Timmer en 19 talenten uit de regio waaronder Jelrik Koenders en Lisan Kaper.

Credits

Het creatief team bestaat onder andere uit: productieleiding: Evert Haagsma, script: Peter Sijbenga, regie: Romke Gabe Draaijer en Sjoerd Blom, zangcoach: Dennis Dronkers, danscoach: Marion Nagelhout, techniek: Posthuis Theater