Elze van den Akker

Opskør in Herreturv

De familie-kerstmusical van Heerenveen 7+
wo 20 dec - vr 29 dec
20 dec
-
29 dec

Dè familiekerstmusical van Heerenveen!

Over de voorstelling

In de vrolijke kerstmusical ‘Opskør in Herreturv’ nemen wij u mee naar Snorremark, dat land in het Hoge Noorden, bekend om zijn hoge bergen, zijn lage pony’s, zijn geurige stokvis en zijn röde pømpeblæden. We vertellen u ook hoe het de SC Herreturv FC vergaat; een gezellige provinciale voetbalclub die zelden degradeert of promoveert, maar die zich plotseling mag verheugen in buitenlandse belangstelling... met alle gevolgen van dien. En natuurlijk maken we kennis met Herre, die ervan droomt mascotte te worden. En met Attje, die absoluut niet op voetbal wil, tot groot verdriet van haar moeder, de voorzitster van SC Herreturv FC. Kortom, genoeg aanleiding om ons eens goed in het sport-culturele leven van Snorremark te verdiepen. Jø!, zoals ze in Snorremark zeggen.

 

Credits

De voorstelling is een gezamenlijke productie van de culturele partners (het Posthuis Theater, Museum Heerenveen, Ateliers Majeur en Bibliotheken Mar en Fean).

Het creatief team bestaat onder andere uit: productie: Evert Haagsma, script: Peter Sijbenga, regie: Romke Gabe Draaijer en Sjoerd Blom, zangcoach: Dennis Dronkers, danscoach: Marion Nagelhout, techniek: Posthuis Theater