Scurra Productions

Steven Kazan & Jamie

Super Magic! 6+
zo 14 apr 15:00
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
14 apr
15:00
Kaarten

Een betoverende ervaring voor de hele familie

Over de voorstelling

Steven en Jamie, die je van diverse tv programma's of hun online video's kunt kennen, nemen je mee in een dynamische show vol humor, interactie en natuurlijk: magie: Super Magic!

Voor aanvang tref je een aantal *betoverende* dingen aan in de foyer. Bij binnenkomst vind je een schatkaart, waarmee je een speciaal item kunt opzoeken in het theater óf neem bijvoorbeeld als souvenir een foto bij de magische muur (en maak daarmee kans op een prijzenpakket!).

Zoek daarna je stoel op en maak je klaar voor 60 minuten entertainment! Allerlei goocheltrucs, grappen, interactie met de zaal en nog veel meer.

Als de show is afgelopen is het nog niet klaar, want Steven & Jamie komen naar de foyer om met jou op de foto te gaan. Een onvergetelijk uitje voor het hele gezin. Super magic toch?!

Winnaar Televizier-Ring Jeugd

Steven en Jamie Kazàn: Road to Vegas is de winnaar van de Televizier-Ring Jeugd. Het goochelduo is dolgelukkig met de prachtige prijs. In de serie probeert Steven zijn grote droom te vervullen, een eigen show in Las Vegas, de woestijnstad waar legendarische illusionisten als David Copperfield, Siegfried & Roy en Hans Klok furore maakten. Zijn poging sloeg aan, want Steven kreeg de meeste stemmen.

Benieuwd naar het fragment? Bekijk deze hier.