Club Guy & Roni Invites... Cecilia Moisio

ADI(C)SCO
wo 8 mei 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
8 mei
20:15
Kaarten

Meeslepende danstrip en betoverend liedjesprogramma

Over de voorstelling

In ‘Club Guy & Roni Invites’ nodigt het dansgezelschap jaarlijks veelbelovende makers uit. Dit keer zijn dat choreograaf Cecilia Moisio en zangeres en actrice Sarah Janneh, die een betoverend voorprogramma zingt. 

Moisio wordt gezien als een van de meest eclectische makers van het moment en ze ontving al de Prijs van de Nederlandse Dansdagen. De Finse maakt activistisch, expressief en theatraal werk. Eerder maakte ze bij de Poetic Disasters Club de prikkelende en sensuele voorstelling ‘V’ over de vulva, een grote festivalhit op De Parade. De danstrip ‘ADI(C)SCO’ gaat over voortdurend op zoek zijn naar de roes en jezelf daarin verliezen. De voorstelling ademt de sfeer van de disco-era, waarin clubdrugs populair werden. Cecilia wil met haar werk de taboes en schaamte rond verslaving aankaarten. De voorstelling opent met actrice en zangeres Sarah Janneh, lid van het vaste ensemble van NITE, die haar eerste solo liedjesprogramma maakt.

Uit de recensies

Volkskrant ***
"Adi(c)sco, een voorstelling over verslaving, is het sterkst wanneer ze het spanningsveld tussen plezier en pijn opzoekt."

NRC 
"Cecilia Moisio vertaalt mateloosheid naar dans in voorstelling met veel glitter en meeslepende disco."

NRC over ‘V’ van Cecilia Moisio
“Wild en brutaal (…) Een hypnotiserende trip waarin de spelers allerlei facetten van de vagina blootleggen. (…) Hun energie is aanstekelijk, de choreografieën superstrak. Dit moet een van de meest verrassende Parade-voorstellingen van de afgelopen jaren zijn.”

Credits

Credits
Regie en choreografie: Cecilia Moisio
Tekst: Aska Hayakawa
Cast: Bien De Moor, Rosie Reith, Jésula Toussaint Visser, Club Guy and Roni’s Poetic Disasters Club (junior company)

 

Voorprogramma
Soul Nerve: Sarah Janneh live
Zang: Sarah Janneh