Willem van Walderveen

TOP Vrouwen

Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie
za 2 mrt 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
2 mrt
20:15
Kaarten

Vriendinnencomedy van de makers van ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ en ‘Opvliegers’

Over de voorstelling

Zijn jij en je vriendinnen toe aan een echte ladies night? Een avond vol humor, avontuur en – laten we eerlijk zijn – ook af en toe wat moodswings? Dan zit je goed bij ‘TOP Vrouwen’, een gloednieuwe vriendinnencomedy, op de planken gezet door de makers van de populaire theaterseries ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ en ‘Opvliegers’.

Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie, beklimmen ter ere van hun overleden vriendin Rebecca in twee dagen een berg. Al snel blijkt dat ze nogal wat issues meezeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen – of juist het gebrek daaraan – trouwen op je vijftigste, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk mannen. Lukt het om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? En hoe eerlijk kunnen ze eigenlijk tegen elkaar zijn?

 

Uit de recensies

Musicalnieuws
"De onderlinge conversaties van drie hartsvriendinnen zijn soms serieus, maar meestal lachwekkend, hekenbaar en hilarisch."

Musicalpot
"De komische timing van de TOP Vrouwen is 'on point'. Voor een gezellige avond uit met vriendinnen zit je dan ook goed met deze voorstelling."

Credits

Script: Peter Quilter | vertaling: Jeremy Baker | regie: Joep Onderdelinden | spel: Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie