Lutske Veenstra

Allinnich Anna (première)

Nynke Heeg, Wybo Smids e.a.
vr 16 feb 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
16 feb
20:15
Kaarten

Wat als je leven in één klap verandert, de stilte om je heen te luid is en je niet weet hoe het verder moet? Langzaam ontdekt Anna in haar kwetsbaarheid haar kracht.

OVER DE VOORSTELLING

In deze muzikale, tragikomische, Friestalige theatervoorstelling wordt het verhaal van Anna verteld. Ze verzorgt met een ijzersterk lijf en een hart vol liefde voor de zieke dieren in haar dierenopvang. 

Als ze een herseninfarct krijgt is ze plotseling tot niets meer in staat. De opvangdieren zijn elders ondergebracht en Anna grijpt zich met haar vingertoppen aan het leven vast. 

We worden meegenomen in de belevingswereld van Anna en haar weg om zichzelf te worden in een veranderd lichaam. Zij wordt daarbij bijgestaan door haar liefste hond Jakobus, die haar vreugdevol en onvoorwaardelijk liefheeft. Een mysterieuze figuur op de achtergrond met een belangrijke boodschap van hoop. En dierenarts Klaas die worstelt met zijn verwachtingen van de liefde en het leven. Anna maakt daarin onbewust heel wat los bij Klaas. 

Deze productie komt met een prikkelarme machine.

Credits

Spel: Nynke Heeg en Wybo Smids, Poppenspel: Romke Gabe Draaijer, Script en creatief producent: Tet Rozendal, Productie: Stichting Oog van de Dag, Regie: Brigitte Odett, Muziek en techniek: Sander Stienstra