Knelis-Niels Meijer

Mads Wittermans

The Meeting
za 10 feb 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
10 feb
20:15
Kaarten

Vanuit de donkere stegen van de verslaving naar het warme licht op toneel

Over de voorstelling

‘The Meeting’ is het indringende levensverhaal van acteur Mads Wittermans, oprecht en met humor verteld. Hij neemt je mee in een achtbaan van emoties en heeft het over vallen en proberen op te staan, over een krankzinnige ziekte.

In 2009 bracht Mads enige tijd door in een kliniek in Schotland om van zijn alcoholverslaving af te komen. Tijdens dit verblijf maakte hij kennis met de 12 stappen. Die hielpen hem zijn verslaving te overwinnen en voor een nuchter leven te kiezen.

In ‘The Meeting’ vertelt Mads wat alcoholisme met hem heeft gedaan, hoe hij is hersteld en wat voor invloed dit op zijn leven heeft. Met ruimte voor de lach neemt hij je mee en laat hij de pijn, de gekte, het verdriet, de gevangenschap en de eenzaamheid zien, van hem, maar ook van zijn directe omgeving. Van rock bottom via flesverstoppertje, afkicken en terugval naar herstel.

Knelis-Niels Meijer

Uit de recensies

Dagblad van het Noorden ****
“Een indringend en waardevol verhaal.”

Leeuwarder Courant
“In een doodeerlijke en zichzelf nergens ontziende vertelvoorstelling schildert Wittermans zijn prille angsten, zijn vroege opstandigheid, zijn jong opgelopen alcoholisme, zijn klootzakkerigheid.”

Credits

Spel: Mads Wittermans, Regie: Mads Wittermans, Regieadvies: Floris van Delft, Techniek: Martin Lambeek