Salih Kilic

Conny Janssen Danst

DANSLOKAAL 11
vr 10 nov 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
10 nov
20:15
Kaarten

Verrassende dansavond met drie nieuwe werken van jonge makers

Over de voorstelling

Voor jonge dansmakers is het lastig om werk te presenteren aan een groot publiek. Gelukkig voor hen is er ‘DANSLOKAAL’, een jaarlijks en zeer succesvol project van Conny Janssen Danst, dat talentvolle makers nieuw werk én een eigen signatuur laat ontwikkelen met de dansers van het Rotterdamse gezelschap.

Artistiek leider Conny Janssen selecteert elke editie in samenwerking met Dansateliers en Korzo een bijzondere verscheidenheid aan talent. In deze elfde editie zijn dat Rutkay Özpinar (Korzo), Marta & Kim (Dansateliers) en Patricia van Deutekom (Conny Janssen Danst). Het resultaat is een verrassende voorstelling met drie nieuwe werken, gemaakt voor én met de dansers van Conny Janssen Danst. Na de première op festival de Nederlandse Dansdagen en een reeks optredens in eigen huis in Rotterdam gaat de voorstelling op tournee.

Salih Kilic

Uit de recensies

Theaterkrant over DANSLOKAAL 9
“Krachtig, speels en fascinerende kennismaking met jonge choreografen.”

de Volkskrant **** over DANSLOKAAL 10
“Sterke choreografieën van Conny Janssen Danst.”

Credits

Choreografen: Rutkay Özpinar, Marta & Kim en Patricia van Deutekom | dansers: Mia Bourhis, Davide Caracciolo, Tommy Heeffer , Pommelien Van Hees, Kenji van Nieuwenhuizen, Enorah Schwaar, Mattia Trematerra, Hinako Yukimoto e.a. | coaching: Conny Janssen, Lisa Reinheimer en Korzo | repetitor: Yanaika Holle