Speakers Corner | Lions Heerenveen e.o.

Cees Roozemond en Jacco Koops vertellen…
vr 7 okt 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
7 okt
20:15
Kaarten

‘Inspireren, succes, groei en afzwaaien’

Over de Speakers Corner

Cees Roozemond zwaait aan het einde van dit seizoen af als algemeen directeur bij sc Heerenveen. Roozemond is sinds begin 2019 eindverantwoordelijk bij de Friese club. Belangrijke opdrachten waren bestuurlijke rust creëren en het maken en implementeren van een meerjarig beleidsplan welke tot stand gekomen is in nauwe samenwerking met alle stakeholders. Het beleidsplan moest leiden tot sportieve, financiële, organisatorische en commerciële groei.

Jacco Koops heeft in 2022 een nieuwe rol gekregen bij het Watersportverbond en is nu Hoofd Talentontwikkeling. Daarmee eindigt hij zijn indrukwekkende carrière als coach van meerdere olympische medaillewinnaars en Europees- en Wereldkampioenen. We noemen Lobke Berkhout, Lisa Westerhof, Marcelien de Koning, Pieter Jan Postma en Lilian de Geus. Zijn hoofddoel: talentvolle jeugd en coaches optimaal opleiden en begeleiden en ze goed voorbereiden op een succesvolle internationale carrière als zeiler en foiler. Maar ook kennis delen en inzetten bij sc Heerenveen Vrouwen. 

Ferdinand de Jong presenteert en verzorgt de interviews op deze avond. 

Stel je vragen

Wil je weten hoe Jacco Koops naar Olympische Spelen heeft toegeleefd? Of hoe het is om samen met de allerbeste sporters op het water te mogen verkeren? Hoe heeft Cees zijn periode als directeur bij SC Heerenveen zelf beleefd. En wat gaat Cees de komende jaren doen? En wat zijn voor beide heren toevallig ook raakvlakken? Bestel dan nu je kaarten via het Posthuis Theater, kom luisteren en genieten en stel tijdens deze ‘speakers corner’ gerust je prangende vraag! 

Speakers corner is een initiatief van Lions Heerenveen e.o. Ons motto: ‘Lions helpen’. De opbrengst van speakers corner gaat naar een goed doel; ‘zieke kinderen’ in ziekenhuis Tjongerschans.