Willem Peter Homan

Bauke Bakker & The Soul Cages

A tribute to Sting & The Police
za 18 mrt 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
18 mrt
20:15
Kaarten

Zanger Sting en drummer Stewart Copeland in één persoon

Over de voorstelling

Iedereen die hem bij Her Majesty aan het werk heeft gezien weet dat podiumbeest Bauke Bakker de best zingende drummer én de best drummende zanger van Nederland is. Met The Soul Cages brengt hij een majestueus eerbetoon aan de muziek van Sting en The Police. Bauke Bakker laat horen hoe hij als drummer beïnvloed is door de totaal eigen stijl van Stewart Copeland en weet ondertussen Stings unieke stemgeluid op fenomenale manier te benaderen. 

De studiomuzikanten van The Police braken eind jaren zeventig door in het tijdperk van de punkrock en new wave met wereldhits als ‘So Lonely’, ‘Roxanne’ en ‘Message In A Bottle’, waarna Sting zelf nog jarenlang de hitlijsten bleef beklimmen met zijn indrukwekkende sferische liedjes.

Uit de recensies

De Gelderlander:
“Bauke Bakker is fantastisch. Wie de fenomenale zang van Sting en het razendknappe drumwerk van Stewart Copeland combineert in één persoon is een fenomeen.”

Credits

Zang en drums: Bauke Bakker | toetsen en zang: Micha Wink | gitaar en zang: Ruud van Halder | bas en zang: Sebastiaan van Olst