Het Ding (8+)

Toneelgezelschap Beumer & Drost
zo 23 apr 14:00
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
23 apr
14:00
Kaarten

Filmtheater van de aller-, allerbovenste plank

Over de voorstelling

Meneer P bevindt zich in de behandelkamer van een psychiater. Om de herinnering aan hem levend te houden, maakt P met deze docteur een reis naar zijn zoekgeraakte vader: een uitvinder, wetenschapper, musicus en een spion tegelijk. 

Rondkijken in het brein van Meneer P? Dan geeft het ding je daar in deze eclectische voorstelling de mogelijkheid toe. Zoals dat gaat in een brein, schiet je daarbij alle kanten op. Met muziek en filmbeelden komen de hersenspinsels en het verlangen van P kleurrijk tot leven. Acteren op film en toneel vloeien 'buitelings' in elkaar over. Het gebeurt voor je ogen. Magisch. Dat is het ding in 'Het Ding'.

'Het Ding' is een associatieve theatervoorstelling die kijkt als een spannende serie, iets waar Beumer & Drost het patent op heeft. Zowel hilarisch als ontroerend met als thema: aan iedereen zit wel een dingetje los.  Filmtheater van de aller-, allerbovenste plank.

Over de voorstelling

Leeuwarder Courant *****
“Weergaloos spel” 

Credits

Tekst en spel: Peter Drost. Regie: Michael Helmerhorst. Dramaturgie: Géraldine Verhoeven. Film en montage: Henk Haselager.