Circus Santelli

Saltu Sensus (6+)
Met audiobeschrijving door een blindentolk
zo 18 dec 15:00
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
18 dec
15:00
Kaarten

Deze voorstelling zit in de reeks ‘verrassingsvoorstellingen', met een beperkt aantal actiekaarten. Zijn deze actiekaarten op, dan is het niet meer mogelijk te reserveren. 

Over de voorstelling

Laat je meevoeren naar een bijzondere plek, waar niet zomaar iedereen belandt. Iedere zonsopgang wordt hier gevierd. De acrobatische bosbewoners toasten er dagelijks op het hier en nu met allerlei circuskunsten. Betreed samen met de aardkinderen een verscholen plek, diep in het woud, genaamd: 'Saltu Sensus'. In Saltu Sensus branden in het holst van de nacht knisperende vuren. Wanneer je er stiekem door de bomen gluurt, zie je de aardkinderen met zijn allen om het vuur heen buitelen. In het ochtendgloren zingen en vliegen ze met de vlinders mee. Toch zijn ook in Saltu Sensus de dagen van tijd tot tijd mistig en kil. Dan steunt de groep aardkinderen elkaar onvoorwaardelijk. Ze zijn verbonden met elkaar en tegelijkertijd met de natuur. Ze vieren de oneindige cyclus van het leven en weten dat verlies een nieuw begin betekent, dat na een winterslaap de zon staat te popelen om op te komen en dat een zaadje uitgroeit tot een wildernis.

Geef je fantasie de ruimte en ervaar de bijzondere plek waar de kinderen van Circus Santelli verblijven. Laat je verbazen door de wervelende acrobatiek, prachtige trucs aan de Chinese paal en klap mee op het ritme van de jongleurs. Een unieke ervaring waarin al jouw zintuigen op scherp worden gezet. Hooggeëerd publiek: met trots presenteert Circus Santelli ... Saltu Sensus!

Met audiobeschrijving door een blindentolk

Deze voorstelling is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking. Een blindentolk van Komt het Zien! verzorgt live audiodescriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf is er een speciale meet & feel inleiding. Hierin krijg je ook extra informatie over het decor en de kostuums.

Heeft u een visuele beperking, kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Met blindentolk' of 'Met blindentolk KIND’ bij staat.

Heeft u vragen, bestelt u liever telefonisch of komt u met een blindengeleidehond?Neem contact op met de kassa via 0513 - 61 94 94 (di t/m vrij 14.00 – 17.00 uur of mail naar receptie@posthuistheater.nl.