Marcel van der Velde

De Sekszusjes

Ongelikt
wo 1 feb 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
1 feb
20:15
Kaarten

“Openhartig, geestig, nuchter, herkenbaar en vooral erg leuk" (DWDD)

Over de voorstelling

Krista en Marcelle Arriëns, zusjes én beste vriendinnen, werden in 2019 in één klap beroemd door hun YouTube-kanaal, waar ze op goudeerlijke wijze hun onzekerheden en ervaringen delen op het gebied van seks. Het zijn de openhartige gesprekken die ze zelf zo hebben gemist.

Trouw bekroonde hen tot ‘de first ladies van de seksuele ontwapening’, talkshows als Jinek en DWDD noemden het ‘dé voorlichting waar altijd al op werd gewacht’. Want hoe kan je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheimhoudt? In hun eerste theaterprogramma ‘Ongelikt’ laten de zussen zien dat seks het leukste is dat er bestaat. Of toch niet altijd…?

Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak. Hun zelfgeknutselde decor, de schurende liedjes, live-kleianimaties en sketches met een absurd-humoristisch randje maken het feestje compleet.

Uit de recensies

de Volkskrant
“De Sekszusjes leggen hun kwetsbare delen op een dienblaadje en stellen elkaar vragen die je de ander misschien wel eens had willen stellen maar nooit hebt gesteld.”

Credits

Teksten, muziek en spel: Krista Arriëns en Marcelle Arriëns | Regie: Titus Tiel Groenestege | Co-regie: Marcel van der Velde