Marleen Suzanne

Rayen Panday

Focus
vr 16 dec 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
16 dec
20:15
Kaarten

Deze voorstelling zit in de reeks ‘verrassingsvoorstellingen', met een beperkt aantal actiekaarten. Zijn deze actiekaarten op, dan is het niet meer mogelijk te reserveren. 

Over de voorstelling

Rayen Panday vertelt de grappigste verhalen op een volkomen vanzelfsprekende manier en zingt dan weer achteloos een paar heerlijke nummers achter de piano. Vanavond vraagt hij zich af waarom we ons zo in bijzaken verliezen dat we de hoofdzaken vergeten. Of we de aandacht die we zoeken en krijgen wel de juiste is. En hebben Pamela Anderson, Jezus Christus en Rayens Turkse kapper iets met elkaar gemeen? Rayen zal een poging doen deze en andere grote levensvragen te beantwoorden. Hij zal daarin niet slagen, maar dat hoeft ook niet, want hij zal wel redeneren op het scherp van de snede en zichzelf en zijn publiek daarbij niet ontzien. Wat Rayen Panday van zichzelf verlangt, vraagt hij vanavond ook van jou: 'Focus'

Uit de recencies van het vorige programma 

NRC Handelsblad ****
“Panday overtuigt met hoge grapdichtheid. (…) Een overtuigende voorstelling.”  

Theaterkrant
“Kleine ergernissen extreem uitvergroten, verbijsterde blikken werpen naar het publiek, dubbelzinnigheden aanzetten met lichaamstaal, een enkel muziekje spelen op de piano: Panday kan het allemaal. (…) Hij toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt.”

Theaterparadijs *****
“Een heel groot talent (…) Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.”