Nick van Ormondt

Assepoester De Musical (4+)

Van Hoorne Entertainment
za 10 dec 13:30 en 16:00
10 dec
13:30 en 16:00

van de producent van 'Belle en Beest, de musical', winnaar van de Musical Award 2022.

Over de voorstelling

In ‘Assepoester De Musical’ komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen.

Uiteraard zal ook in deze sprookjesvoorstelling van Van  hoorne de humor niet ontbreken. Zo zullen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus en stiefbroer zorgen voor hilarische momenten. Door de mooie liedjes en schitterende kostuums beleef je een fantastische en betoverende middag in het Posthuis Theater!

Meet & Greet / Kom verkleed

Na de voorstelling kun je alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater. Kom verkleed naar het theater en meld je voor aanvang van de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de verkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

Musical Award

Van Hoorne Entertainment heeft al jaren een naam met het bewerken van bekende sprookjes tot betoverende familiemusicals voor iedereen vanaf 4 jaar. De voorstellingen zijn regelrechte publiekstrekkers, ook in het Posthuis Theater in Heerenveen. Dat komt door de flinke doses humor in de voorstellingen, maar zeker ook door de aankleding en de kostumms. De musical 'Belle en het beest, de musical' won in april 2022 de Musical Award. de publieksprijs voor de leukste musical van het jaar.