Brenda de Vries

Joost Spijkers

Hotel Spijkers
wo 7 dec 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
7 dec
20:15
Kaarten

Deze voorstelling zit in de 'verrassingskaarten'-actie, met een beperkt aantal kaarten. Voor deze voorstelling is het maximum aantal actiekaarten gebruikt.

Over de voorstelling

Met zijn voorstelling ‘Spijkers II’ won Joost Spijkers de Poelifinario 2018 voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling. Na het winnen van de Annie M.G. Schmidtprijs 2021 met het nummer ‘Welkom Thuis’ is de zanger en acteur nu klaar om zijn nieuwe voorstelling te laten zien aan het grote publiek. Welkom dus in ‘Hotel Spijkers’ waar, ver weg van de waan en de sleur van alledag, eindeloos wordt gezongen en gedanst, gelachen, gehuild en gedronken. Een visueel, muzikaal en theatraal spektakel van deze Ashton Brother, die “zoveel meer is dan een zanger.

Uit de recensies

Groene Amsterdammer
"Hij is een geweldige acteur en liedperformer: soms zacht en teder, soms bitter en hard, soms ronduit clownesk” 

Het Parool
“Een bijna criminele overdaad aan schoonheid.” 

Uit de recensies

De Volkskrant ****
“‘Hotel Spijkers’ is van hoog niveau.”

Trouw ****
“Een waar visueel en theatraal spektakel.”

Het Parool
“Een bijna criminele overdaad aan schoonheid. Spijkers zingt het allemaal met verbluffend gemak.”

De Groene Amsterdammer
“Spijkers is zoveel meer dan een zanger. Hij is een geweldige acteur en liedperformer: soms zacht en teder, soms bitter en hard, soms ronduit clownesk.”

Credits

Tekst: Peer Wittenbols en Joost Spijkers | regie en beeld: Titus Tiel Groenestege | muziek: Joost Spijkers, Stanislav Mitrović, Arend Niks e.a. | met: Joost Spijkers, Arend Niks, Arno Bakker, Andreas Suntrop en Stanislav Mitrović | decor en kostuums: Dieuweke van Reij | lichtontwerp: Jasper Verhaart | geluidsontwerp: Joep van der Velden | choreografie: Iva Lesic