Salih Kilic

Conny Janssen Danst

DANSLOKAAL 10
vr 11 nov 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
11 nov
20:15
Kaarten

Over de voorstelling

‘DANSLOKAAL’ is het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van Conny Janssen Danst, waarbij talentvolle makers uitgenodigd worden om nieuw werk te ontwikkelen met de dansers van het Rotterdamse gezelschap. Artistiek leider Conny Janssen, een van de meest toonaangevende choreografen in Nederland, selecteert elke editie in samenwerking met Dansateliers en Korzo een bijzondere verscheidenheid aan talent. In DANSLOKAAL 10 zijn dat Zino Schat (Korzo), Dovydas Strimaitis (Dansateliers) en Remy Tilburg (Conny Janssen Danst).

De jonge makers krijgen de kans om binnen de professionele context van het gezelschap te werken aan de ontwikkeling van hun eigen signatuur. Het resultaat is een verrassende dansavond met drie nieuwe werken, gemaakt voor én met de dansers van Conny Janssen Danst.

Na een reeks voorstellingen in eigen huis op Katendrecht (Rotterdam) gaat DANSLOKAAL 10 op tournee. Het trouwe publiek van Conny Janssen Danst krijgt zo de kans kennis te maken met het werk van deze jonge, aanstormende choreografen, die op hun beurt zo hun producties ook landelijk onder de aandacht kunnen brengen.

Salih Kilic

Credits

Choreografen: Dovydas Strimaitis (Dansateliers), Zino Schat (Korzo) en Remy Tilburg (Conny Janssen Danst) Dansers: Pommelien Van Hees (stage), Maud Huizing, Yanaika Holle, Olivia Escribano Mendieta (stage), Alfonso López González, Michele Simi (stage), Mattia Trematerra (stage), Carmine Vigliotti, Liza Wallerbosch Coaching: Conny Janssen, Jiaxin Chen & Kristin de Groot (Dansateliers), Samuel Wuersten (Korzo). Dansateliers en Korzo zijn de creatieve partners van DANSLOKAAL 10.