Willem van Walderveen

Kruimeltje de Familiemusical (6+)

REP Entertainment
wo 19 okt 15:00 en 19:00
19 okt
15:00 en 19:00

Hartverwarmende feelgoodmusical, vol leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur

Over de voorstelling

Ergens in Nederland zwerft Kruimeltje, een vrolijke straatjongen van tien jaar, helemaal alleen door de besneeuwde straten. Hij is op zoek naar zijn vader en moeder. Het enige dat hij heeft is een medaillon met hun portretjes erin. Dan ontmoet hij Keesie, een stoer meisje dat maar al te graag mee op avontuur gaat. Bij kruidenier Wilkes vindt Kruimeltje, samen met straathond Noor, eindelijk een echt thuis. Wat blijkt? Zijn vader en Wilkes zijn oude jeugdvrienden. Zou de kruidenier kunnen helpen bij het vinden van zijn vader? Blijft Kruimeltje altijd een straatjochie of vindt hij ooit écht zijn plek?

‘Kruimeltje de Familiemusical’ is een op-en-top feelgoodvoorstelling vol leuke liedjes en ondeugende streken, gebaseerd op de klassieker van Chris van Abcoude. Een oer-Hollands en hartverwarmend verhaal over het volgen van je dromen en het vinden van je plek in de wereld.

Credits

Script: Jasper Verheugd | Regie: Danny Westerweel | Spel: Bente van den Brand, Finn Poncin, Marnel de Rooij e.a. | Muziek: Peter van de Witte | Decor en kostuums: Joris van Veldhoven.