Han Ernest

Patrick Laureij

Live (reprise)
Met voorprogramma van Sezgin Gülec 
do 23 feb 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
23 feb
20:15
Kaarten

Anderhalf uur verbaal geweld.

Over de voorstelling

Genadeloos, goudeerlijk, hilarisch. Patrick Laureij komt terug met 'LIVE', met anderhalf uur verbaal geweld over zichzelf en de wereld om hem heen. Live. Voor jullie. Patrick Laureij is al jaren lid van het stand-up collectief Comedytrain en veroverde het publiek met zijn shows ‘Dekking Hoog’ en ‘Nederlands Hoop’. Beide shows van Patrick zijn te zien op Netflix. Een mooie opmaat voor 'LIVE' in het Posthuis Theater.

Voorprogramma met Sezgin Gülec 

Het voorprogramma wordt verzorgd door mede-Rotterdammer, Comedytrain lid en aanstormend talent Sezgin Güleç. Niet voor tere zieltjes maar extreem grappig.

Sezgin Güleç (1998) is kersvers lid van Comedytrain. Voordat hij begon met comedy was hij overal waar hij kwam een virtuoos enfant terrible en toen hij begon met comedy in 2019 werd hij ons enfant terrible.

Zodra hij op het podium stapt laat hij je met elke vezel in zijn lichaam weten dat er geen enkele ruimte meer is voor uitgespeelde typetjes, pretentieusheid of oneerlijkheid.

Sezgin handelt uitsluitend in het komedische extract van zijn keiharde realiteiten.

Hij is regelmatig te vinden in Toomler of in de wijk die hem heeft gemaakt tot de alfa man die hij nu is: Hillesluis, Rotterdam-Zuid.

Niet voor tere zielen.