Paul Roos

Cabarestafette - editie XXX

(drie cabaret-acts op één avond)
do 1 dec 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
1 dec
20:15
Kaarten

Haal in één klap de verloren cabaretseizoenen in

Over de voorstelling

De formule van Cabarestafette is simpel en doeltreffend: drie aanstormende talenten voor de prijs van één. Niet alleen een mooie kans dus om jong, bruisend talent te spotten, maar ook om in één klap al die tijd zonder cabaretvoorstellingen goed te maken. Vaak gaat het bij Cabarestafette om winnaars van de verschillende cabaretfestivals, die de kans krijgen om voor een groot publiek te spelen en zo podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Met drie uiteenlopende acts en een virtuoze presentatie wordt het sowieso een leuke avond.

Dit is de dertigste editie van Cabarestafette in het Posthuis Theater. Wie het podium zullen gaan betreden maken we pas op het laatste moment bekend, zoals gewoonlijk.

Onderdeel van:
Cabarettalent
Paul Roos

eerdere beginnende talenten

Cabaretiers die ooit deelnamen aan de Cabarestafette: Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Tim Fransen, Peter Pannekoek, Kasper van der Laan. Destijds nieuwe jonge talenten, nu gevierde namen.