Yentl en de Boer

De Kampvuursessies
za 29 jan 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
29 jan
20:15
Kaarten

Over de voorstelling

"Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken! We kunnen niet wachten om onze mooiste en grappigste nummers weer voor jullie te spelen, en om onze nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout komen we jullie kant op. Een kampvuurtje, binnen. Eel nep, want jongens, het blijft gewoon theater. En anders gaat het brandalarm…. Moet iedereen naar buiten… Wordt het afgelast… Moeten we een nieuwe datum prikken…. Is gewoon gedoe. Een nep-vuur dus." Is getekekend, Yentl en de Boer.

Na een jaar van schrijven tijdens kantooruren, te uitgebreide lunches en lange avonden op de bank, zijn Yentl Schieman en Christine de Boer meer dan ooit toe aan optreden. Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer 'De Kampvuursessies' en kregen ze lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Deze prijs wonnen ze eerder ook al eens. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie.

Uit de recensies

De Volkskrant ★★★★
"De sfeer tijdens De kampvuursessies in Carré was uitstekend"

 De Volkskrant ★★★★
"(…) heeft hun muziek een troostrijke werking op de luisteraar, die zich maar al te graag even komt warmen aan dit intieme kampvuur."

Theaterkrant
"Als Yentl en de Boer een liedjesprogramma spelen, zit je gebakken” 

Credits

Teksten liedjes: Yentl Schieman en Christine de Boer. Muzikanten: Remco Sietsema en Laurens Joensen.