Merlijn Doornerik

Bureau Sport in het theater

Frank Evenblij & Erik Dijkstra
vr 6 mei 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
6 mei
20:15
Kaarten

Sportavond vol humor, maar zonder flauwekulletjes.

Over de voorstelling

Sportfanaten Frank Evenblij en Erik Dijkstra nemen je mee naar hun sportuniversum, waar humor en plezier voorop staan, zin en onzin worden gescheiden en de mooiste en bizarste sportverhalen aan bod komen. Verhalen die hen persoonlijk raakten, over bijzondere ontmoetingen met hun (jeugd)helden en over hoe hun beeld van een sporter soms radicaal veranderde na een interview.

Je bent vanavond getuige van een stevig vraaggesprek in De Verhoorwagen, waarin de presentatoren een bekende sporter het vuur aan de schenen leggen, waardoor je aan het einde van de avond misschien wel meer over deze hem of haar weet dan je lief is. En natuurlijk ontbreekt het beproefde ‘Meedoen met…’ niet, waarin topsporters de fijne kneepjes van hun vak onthullen.

Merlijn Doornerik

Over Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra maken sinds 2009 Bureau Sport voor televisie. De actualiteit volgend ontstonden er al snel verschillende Bureau varianten: Bureau Rio, Bureau Marokko, Bureau Vooroordeel, Bureau Sport Vrouwen, Bureau Korea en Bureau Sport: WK Daklozen. In 2017 werd het programma uitgebreid met een theatertournee en een wekelijkse uitzending op Radio1.