Peter Pannekoek

DNA (try out)
vr 15 apr - za 16 apr
15 apr
-
16 apr

“Het beste dat het Nederlandse cabaret momenteel heeft te bieden.” (AD *****)

Over de voorstelling

Afkomst. Identiteit. Cultuur. Geschiedenis. Bloed. Stamboom. Familie. Opvoeding. Biologie. Dieren. Afwijking. Mutaties. Genen. Instinct. Replica. Machines. Mensen. DNA. 

Peter Pannekoek is razendsnel één van de populairste cabaretiers van Nederland geworden. Met zijn vorige voorstelling ‘Later was alles beter’ won hij de Neerlands Hoop, de prijs voor meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Parool noemde dit programma een reuzensprong richting de top. En volgens Algemeen Dagblad was dit zelfs het beste wat het Nederlandse cabaret te bieden heeft. Zijn vorige tournee was binnen no-time uitverkocht, dus wees er snel bij!

Uit de recensies

de Volkskrant **** over ‘Later was alles beter’:
“Peter Pannekoek omarmt het duister én hij houdt een gloedvol pleidooi voor mededogen. Zijn energie is indrukwekkend en zijn tempo hoog. (…) Een moment van bezinning gunt hij je niet, want steeds is daar alweer een volgend verhaal, een volgende grap.”

Het Parool over ‘Later was alles beter’:
“Peter Pannekoek maakt een reuzesprong richting de top. Een ijzersterk programma waarin hij de intelligente humor van Theo Maassen combineert met de intelligente empathie van Claudia de Breij.”

Algemeen Dagblad ***** over ‘Later was alles beter’:
“Ongetwijfeld het beste dat het Nederlandse cabaret momenteel heeft te bieden.”

Credits

Tekst en spel: Peter Pannekoek.