Corne van der Stelt

SLÄPSTICK

THE ROARING TWENTIES
vr 18 feb 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
18 feb
20:15
Kaarten

“Een ongekend hoog amusementsniveau.” de Volkskrant *****

Over de voorstelling

The Roaring Twenties: Dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar ons theater.

Een avond als nooit tevoren! Een Jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Wentel uw wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten!

Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class…

En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt?

Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan!

Dus: doe uw feestkleding aan en betreed de rode loper! ‘The Roaring Twenties’ komt naar het theater en u bent van harte uitgenodigd!

Uit de recensies (over SLÄPSTICK)

de Volkskrant *****
“Een ongekend hoog amusementsniveau. (…) Modern, vernieuwend en humoristisch. Een fenomenale voorstelling.”

Trouw ***** 
“Een rijk gevulde snoeptrommel waar je geen genoeg van kunt krijgen. Je zit gegarandeerd de hele tijd op het puntje van je stoel.”

Dagblad van het Noorden ***** 
“Superieure humor, ontzagwekkend knap, onwaarschijnlijk sterke vondsten.” "alles klopt tot op de millimeter"

Meppeler Courant ***** 
“Wëreldbänd van mondiale allure"

Theaterkrant ***** 
"Een absolute aanwinst voor het huidige theateraanbod"

Met blindentolk van Stichting Komt het Zien

Deze voorstelling is uitgekozen om te beleven via het project Komt het zien! Stichting Komt het Zien! maakt  met live audiodescriptie door blindentolken theatervoorstellingen en evenementen toegankelijk voor publiek met een visuele beperking. Hoe het werkt? Een paar dagen voor de voorstelling ontvangen blinde en slechtziende bezoekers per e-mail een introductie. Deze is beschikbaar als digitale tekst en als gesproken audio. De introductie bevat visuele informatie over de kostuums, het decor en acteurs. De voorpret begint dus thuis al! In het theater is voor de voorstelling een inleiding. De invulling van de inleiding varieert per voorstelling. De blindentolk beschrijft altijd het decor en de kostuums. Meestal kun je kennismaken met de stemmen van de acteurs. En vaak kun je de kostuums en het decor van dichtbij bekijken of tasten. Daarna krijg je een koptelefoon en ga je op jouw eigen plaats in de zaal zitten. De blindentolk beschrijft tijdens de voorstelling alles wat er te zien is. Zo mis je niets! Meer informatie over de stichting vind je hier.

Heeft u een visuele beperking, kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Komt het Zien' bij staat. Heeft u vragen, bestelt u liever telefonisch of komt u met een blindengeleidehond? Neem contact op met de dames van de kassa via receptie@posthuistheater.nl of 0513 - 61 94 94. 

Variété op lachwekkend hoog niveau

NRC Handelsblad *****