De meiden van LOS

Lusten en lasten
do 3 feb 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
3 feb
20:15
Kaarten

Liedjes en sketches over de strubbelingen van de moderne vrouw.  

Over de voorstelling

De Meiden van LOS zijn terug! In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille. In deze voorstelling staan de strubbelingen van de moderne vrouw centraal. 

Hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie? You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Een dag geen perfectie is een dag die verloren is. Of toch niet? De meiden komen er achter dat het leven best lastig is. En natuurlijk willen ze, zoals vrijwel iedereen, wel de lusten maar niet de lasten. Maar helaas, deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: geen wilde stapavond zonder de kater, geen goede baan zonder de stress, geen kind zonder de zorgen, geen relatie zonder de ruzies…. .Ja, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling. In 'Lusten en Lasten' fantaseren ze er lustig op los en nemen geen blad voor de mond. Tevens staan de welbekende wellusten ook weer centraal, zoals het publiek van LOS gewend is.

'Lusten en Lasten' is de vijfde theatervoorstelling van de formatie LOS, die bestaat uit Dookje Engelhard, Kim de Fuijk, Charlotte Waardenburg en Femke Vernij.  

Uit de recensies over de vorige voorstelling ('Vast')

Culltuurpodium.nl (17 april 2018)
" Met “VAST” hebben ze mij overtuigd op dit moment wel een der beste muzikale cabaretgroepen te zijn die in ons land actief is"(...) "Ze zijn intenser doorontwikkeld en daarbij steeds persoonlijker geworden. Je mag met gerust hart stellen dat dit echte kleinkunst is, van het hoogste niveau."

Credits

Tekst, spel, liedes en muziek: Dookje Engelhard, Kim de Fuijk, Charlotte Waardenburg en Femke Vernij.