Peppa Pig Live!

Schoolreisje naar het Strand (2+)
za 25 jun 14:00
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
25 jun
14:00
Kaarten

Wegens de harde LOCKDWOWN die het kabinet op 18 december heeft afgekondigd wordt deze voorstelling verplaatst naar 25 juni 2022. Kaarthouders krijgen hierover per e-mail bericht. 

Over de voorstelling

Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling: ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’. \

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’ hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!

 

Credits

Producent: Van Hoorne Entertainment. Regie: Joris Gootjes.