Floris Heuer

Ashton Brothers

A Medicine Show (een medicijn tegen de misère)
vr 8 apr 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
8 apr
20:15
Kaarten

Over de voorstelling

De Ashton Brothers brengen een corronaproof successhow naar het theater. De deuren zijn open en de harten kloppen! We mogen weer naar het theater. Bruisend van energie brengen de Ashton Brothers daarom hun Medicine Show terug naar het theater.

Waren zij in de zomer van 2020 de eerste Nederlandse artiesten die de coronacrisis het hoofd boden met hun vrolijke en veilige theaterconcept ‘A Medicine Show’… Nu komen ze ermee naar úw theater! Losjes gebaseerd op hun successhow ‘Charlatans’, waarmee ze 15 jaar geleden louter vijfsterren recensies ontvingen in binnen- en buitenland is ‘A Medicine Show’ een ongeëvenaard medicijn tegen de misère. De Ashton Brothers garanderen het: lachen is gezond!

(wijzigingen voorbehouden)

Over de Ashton Brothers

De Ashton Brothers is een internationaal gelauwerde variété-spektakelgroep, bestaande uit Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. ‘The hardest working men in showbizz’ hebben elke avond maar één doel: hun publiek verwonderen, ontroeren en laten lachen tot ze niet meer kunnen. Buiten de theates zijn de Ashton Brothers bekend geworden met de spektakelshows 'Ashtonia'...

Oorspronkelijk zouden de Ashron Brothers op 6 juni 2020 met een werkvoorststelling in Heerenveen te zien zijn, maar ja.... corona gooide roet in het eten... De voorstelling van vanavond komt er voor in de plaats.

Credits

Variété-spektakel. Spel: Pim Muda, Joost Spijkers, Friso van Vemde Oudejans, alias Ashton Brothers.