Aisha Zeijpveld

Kasper van der Laan

1 Kilo
za 28 mei 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
uitverkocht
28 mei
20:15
uitverkocht

Over de voorstelling

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan  legt het u graag uit in zijn avondvullende debuutvoorstelling ‘1 Kilo’. Kom kennis maken met de unieke kijk op onze wereld van dit onvoorspelbare, ongrijpbare en ongekend grappige fenomeen. 

Kasper van der Laan was volgens de Volkskrant hét comedytalent van het jaar, toen hij winnaar van de publieksprijs werd bij het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018. “Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt”, aldus de Volkskrant.

"Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razend knap en origineel en geëngageerd!", aldus collega-cabaretier MIcha Wertheim.

Uit de recensies

"Geniaal grappig. Wat hij doet is razend knap en origineel en geëngageerd!" (Micha Werheim)

Het Parool:
“Het is een ongrijpbare jongen, die slim laveert tussen vrij traditionele stand-up, meer absurde ingevingen en korte fysieke intermezzo’s.”

De Volkskrant:
”Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.”

NRC Next (Petra Possel, 2 december 2019 *****)
"Hij is onvoorspelbaar. Je raakt licht bedwelmd en kunt niet meer stoppen met kijken. En met lachen.(...) Kasper van der Laan fascineert oneindig in een absurde show. Het is het absurdisme dat hoogtij viert, geen onderwerp is te klein of te nietig."

Algemeen Dagblad (2 december 2019, Arno Gelder *****)
"Kasper van der Laan zoveel is duidelijk, is een natuurtalent. Zijn verbaliteit - lijzig, dan weer toornig - combineert hij met een absurde lichamelijkheid. Het scheppen van de illusie is zonder meer knap, waarbij Van der Laan de toeschouwer compleet in zijn belevingswereld weet te trekken. Kasper van der Laan, onthoud die naam. Belangrijker: ga hem zien!"

Telegraaf (4 december 2019, Esther Kleuver, ***½)
''Sommige mensen horen gewoon op een podium thuis en Kasper van der Laan is zo iemand. Deze cabaretier, (…) is gewoon ontzettend grappig. Aan zijn persoonlijkheid en podiumpresentatie hoeft hij niet meer te sleutelen. Die is uniek en staat als een huis.'' 

Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend, hilarisch en hét Comedytalent van 2019

De Volkskrant

Credits

Tekst en spel: Kasper van der Laan.