Richard Zandberg

Marjolijn van Kooten

Ongestoord
wo 11 mei 20:15
Posthuis Theater, Heerenveen
Theaterzaal
11 mei
20:15
Kaarten

Psychiatrisch cabaret, waar je behoorlijk van opknapt.

Over de voorstelling

Een avond 100% anti-depressief cabaret, met bijwerkingen van lachstuipen en troost: het is het patent dat Marjolijn van Kooten heeft verworven met de succesvolle voorstellingen ‘Geen paniek’ en ‘Ik zie de bui al hangen’. Ook ‘Ongestoord’ zit weer boordevol zwarte humor, waarbij haar publiek zich getroost en verbonden voelt door de relativeringen en ontroerende liedteksten.

Grote vraag is deze keer wat er van je overblijft als je geen patiënt meer bent? Ben je dan… eh…normaal? Wat is dat eigenlijk? Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt. Maar ja, de humor zit toch vaak in ellende. Dus kom maar op met die tegenslag, waar Marjolijn met de moed der wanhoop haar hangende schouders onder zet.

Marjolijn van Kooten in VROUW magazine

Marjolijn van Kooten maakt psychiatrisch cabaret - zoals haar voorstelling ongestoord - en is daarnaast sinds kort directeur van de Angst Dwang Fobie stichting. Haar missie: psychische aandoeningen bespreekbaar maken. Zelf leed ze vanaf haar 23e aan een angststoornis en pleinvrees.

Ze gaf een interview aan VROUW magazine. Benieuwd naar het artikel? Klik dan hier.

Credits

Tekst en spel: Marjolijn van Kooten. Regie: George Groot.